€24.95
Deel

Lepelweegschaal

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€24.95

Informatie

SKU:8715342011653

Informatie

SKU:
8715342011653

Garantie

Professionele Digitale Meetlepel Zwart: Met deze elektronische meetlepel kunt u …

Garantie

  • Professionele Digitale Meetlepel Zwart: Met deze elektronische meetlepel kunt u de juiste dosering van specerijen krijgen, en hierdoor optimaal kunnen koken. Het wegen van de juiste dosering van de kruiden is dus geen probleem meer. Dankzij het kleine formaat kunt u de digitale maatschep ook in de besteklade opbergen en gemakkelijk in de vaatwasser of met de hand afwassen.

  • Precisie-keukenweegschaal op batterijen: Deze digitale lepelweegschaal kan als lepel tussen 0,1 en 300 gram wegen en kan schakelen tussen gram en ons. Zo kunt u gemakkelijk kleine hoeveelheden meel, soja, zout, peper of suiker wegen en uw gerechten perfect op smaak brengen.

  • Digitale weegschaal met LCD-scherm en standen: Deze elektronische weeglepel is uitgerust met een LCD-scherm dat de metingen en doseringen van uw kruiden of voedsel duidelijk en nauwkeurig weergeeft. Daarnaast kunt u wisselen tussen grammen en ounces.

Beschrijving

Magnani digitale Lepelweegschaal

Dankzij de automatische uitschakeling worden batterijen gespaard en het display heeft duidelijke grote cijfers. De gewichtseenheid van de maatbekerweegschaal is te wijzigen van ‚gram’ G (standaard) naar ‚ounce’ OZ (1 ounce is ongeveer 28 gram). De maatbeker is met 1 klik te demonteren waardoor hij makkelijk is schoon te maken in bijvoorbeeld de vaatwasmachine. Met de lepelweegschaal maakt u de lekkerste gerechten, met precies de juiste hoeveelheden! Hij is ook handig voor het uitwerken van uw eigen recepten. Na gebruik van deze kleine krachtpatser schuift u de gewone keukenweegschaal zo aan de kant. praktisch! Deze lepelweegschaal weegt vanaf 0.1 gram tot 300 gram en past gewoon in je besteklade. Geen grote weegschalen meer op uw aanrecht of in uw kasten, deze kleine krachtpatser wordt uw favoriete kookhulpmiddel!

Praktisch, klein en nauwkeurig!

U kunt deze digitale lepelweegschaal gebruiken voor de eetlepel maatverhouding én voor de gram-metingen! De weegschaal geeft namelijk op zijn schermpje weer hoeveel gram er op de lepel ligt. Deze handige multifunctionele weegschaal mag niet in uw keuken ontbreken. Highlights
    * materiaal: Kunststof * afmeting: 25 x 14 x 14 cm * gewichtsaanduiding in gram of ounce * Praktisch, klein en nauwkeurig * Geen gedoe met maatbekers of grote weegschalen * Must Have voor iedereen die kookt * Handig bij het maken van taarten, cupcakes of andere recepten * Te gebruiken voor alle soorten recepten. Ideaal voor kruiden en poeder soorten zoals meel en bloem * Weegt vanaf 0.1 gram tot 300 gram * Digitaal LCD scherm [/]

Klanten bekeken ook