€21.22
Deel

Ovenhandschoen

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€21.22

Informatie

SKU:8715342015477

Informatie

SKU:
8715342015477

Highlights

Effectieve bescherming voor uw handen: De geïsoleerde grill-handschoen beschermt…

Highlights

  • Effectieve bescherming voor uw handen: De geïsoleerde grill-handschoen beschermt uw handen tegen hitte tot 250° C. Bovendien heeft u dankzij het antislipoppervlak altijd alles goed onder controle. Dus niets staat het grillen, koken en bakken zonder pijn in de weg. Geniet van elk soort gerecht dankzij de hittebestendige ovenhandschoen en de grillplaat.

  • Grill, oven en tuinhandschoen: Dankzij het hittebestendige materiaal van de ovenhandschoen kunt u zeer hete temperaturen in de keuken en voor de grill perfect verdragen. Daarnaast biedt de grill-handschoen ook een praktisch gebruik als tuinhandschoen, mede dankzij het anti-slip siliconen ontwerp. Met deze handschoen kunt u zowel tuingereedschap bedienen als hete kolen op de barbecue gooien. Het is ook perfect voor een kampvuur.

  • Een ovenhandschoen voor iedereen: Deze praktische ovenhandschoen is elastisch en past zich dus individueel aan de grootte van de huidige hand aan. Dus iedereen in uw familie kan de BBQ-handschoen gebruiken, geen individuele aankopen nodig. Bovendien is het comfortabel en flexibel om te dragen en stoort het niet tijdens het werk.

Beschrijving

Ovenhandschoen

Met deze comfortabele handschoen loop je geen risico meer tijdens het koken. de handschoen beschermt tot wel 250 graden celsius. Dit komt doordat de buitenzijde is gemaakt van 100% aramidevezels. deze vezels worden onder andere gebruikt in kogelwerende vesten en brandwerende kleding.

Klanten bekeken ook